Sund familie = glad familie

Det er noget af det vigtigste der findes, familiens helbred, og der er vel ikke mange ting der er vigtigere at give videre til signe børn, en et godt helbred og gode spise og motions vaner.

Jeg er i den lykkelige situation at jeg har en kone der sørger for at vi spiser sundt, og som insistere på at det er bedre at cykle end at tage bilen, derfor er jeg efter 10 års ægteskab som 40 årig blevet meget sundere end jeg var da jeg var 30, jeg løber flere gange om ugen, jeg cykler på arbejde, jegspiser salat og grøntsager dagligt og jeg har 2 sunde børn der får den næring og motion som de har brug for.

Der er naturligvis stadig mange ting der kunne gøres bedre, men overordnet set er jeg den lykkelige ejer af en sund familie, og dette website vil komme til at handle om denne familie, samtidig med at den vil åbne op for at andre kan deltage i debatten med gode råd og erfaringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *