Sund Bil til den sunde familie

Der er noget skræmmende over at være afhængig af af noget man ikke forstår!

Family Bilen skal jo bare virke, og det skal helst ikke være noget der kræver at der er nogen i familien der selv har forstand på vedligeholdelse af bilen eller reparation af bilen…

Det skal bare være noget dit autoværksted sørger for er i orden, og det skal være til en rimelig pris.
Jeg har brugt den samme mekaniker i snart 13 år, så du kan argumentere for at jeg ikke kender markedet, men jeg har dog enkelte gange været tvunget til at bruge en anden løsning så jeg har mødt andre autoværksteder i det danske land.

Gamle biler koster også noget

Jeg er ikke klar til at bruge store summer på at være bilejer, så jeg har kun prøvet at have lidt ældre biler, men selvfølgelig betyder det også at der kommer regninger på vedligehold og slitage som ejere af nye biler er forskånede for. Netop derfor er det super dejligt at have et værksted der har overkommelige priser, og som er klar over at budget er en del af regnestykket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *